top of page
PIL04662.JPG

Mijn hele leven is een aaneenschakeling van creatieve opleidingen, zowel beroepshalve, academisch en ver daarbuiten Houtbewerking is vakgebied dat alles voor mij samenbrengt. Het mooie van houtbewerking is dat het me de vrijheid geeft om autodidactisch te werken en me volledig uit te drukken.

 

Door de jaren heen heb ik mijn vaardigheden en technieken verfijnd, terwijl ik tegelijkertijd mijn eigen unieke stijl heb ontwikkeld. Ik vind het geweldig om met mijn handen te werken, om de textuur van hout te voelen en te zien hoe mijn visie tot leven komt in het materiaal.

 

Of het nu gaat om het creëren van meubelstukken, kunstwerken of zelfs architectonische elementen, houtbewerking stelt me in staat om mijn creativiteit de vrije loop te laten. Het is een voortdurende ontdekkingsreis, waarbij ik altijd nieuwe technieken leer en nieuwe ideeën verken.

 

Ik geloof sterk in de kracht van ambachtelijk werk en de waarde van vakmanschap. Elk stuk dat ik maak, draagt niet alleen mijn vaardigheid en toewijding, maar ook een stukje van mijn persoonlijkheid en passie.

 

Kortom, houtbewerking is voor mij meer dan alleen een beroep; het is een manier van leven waarin ik mijn creativiteit ten volle kan uiten en mijn liefde voor het ambacht kan delen met anderen.

bottom of page